Tips

[lifestyle tips] Altijd schone sportkleding

tips sportkleding

[Lifestyle tips] Altijd schone sportkleding

Het klinkt heel logisch, maar toch zijn er veel mensen die het stiekem als excuus gebruiken: “Mijn sportkleding zit nog in de was, dus ik kan niet gaan”. Zorg er dus voor dat je altijd schone sportkleding hebt.

Er zijn twee hele simpele manieren om dit excuus weg te vangen:

  1. Houd je was bij (dûhhh)
  2. Zorg voor een overmaat aan sportkleding

Houd je was bij

We hebben het allemaal druk, maar we hebben ook allemaal wel een moderne wasmachine tegenwoordig. Eentje die een tijdschakelaar heeft of gewoon een geavanceerde programmeermodus. Je kunt in het weekend alles wegwassen, maar doordeweeks kun je ‘m ook de avond van tevoren klaarzetten voor een was de volgende dag, die klaar is als je thuis komt na bijvoorbeeld je werk of na het sporten. Persoonlijk vind ik het vervelend om nog een was aan te zetten in de avond, omdat ik er pas weer aan denk op het moment dat ik mijn bed in wil. (“SHIT! Moet de was nog ophangen!”). Ook kun je tussendoor een kort 30 graden wasje doen met alleen wat sportkleding, dat is meestal ook snel weer droog.

Zorg voor een overmaat aan sportkleding

Eigenlijk de beste oplossing. Ik train 4x dus heb 4 à 6 goeie sportshirts en zeker 3 goeie broeken (broeken kan ik best 2x aan). Ik heb dus méér kleding dan dat ik per week nodig heb, dus ik zit nooit zonder.

N=aantal keer trainen → N+1 = aantal shirts; N/2 = minimaal aantal broeken

Sokken hebben we allemaal wel zat, toch?

Reacties

Reacties

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.