Lekkers Ontdekkingen Reviews

[Review] Caloriearme Pistache cakemix

pistache cake

[Review] Caloriearme Pistache cakemix

 

pistacheJa, je leest het goed: Calorie arm! Ik kwam deze Pistache cakemix toevallig tegen op de site van de Body en Fitshop en móest ‘m hebben voor mijn verjaardagsfeestje! Er stond beschreven: 60% minder vet en 35% minder calorieën en ook nog eens heel makkelijk te bereiden.

Het enige wat je hoeft te doen is 150ml water toevoegen en 35 gram boter. Ik heb het echter met 40 gram slagroom gedaan, dat scheelt ook weer enorm. Uiteindelijk was 1/8e stukje maar 111 kcal! 111! (really!). Ze maken gebruik van veel vezels (inuline) voor wat body, en zoetstoffen (erytriol) in plaats van suiker.

pistachecake 04 300pxIk heb er een DIY cake van gemaakt, mensen konden zelf hun toppings kiezen. Erg leuk en vooral erg lekker, het smaakt echt naar pistache en hij is ook mooi groen. Ik word hier heel blij van hoor! De bereiding duurt ook niet lang, in de omschrijving staat voor een springvorm van 20cm 20 minuten bij 175°C, maar de mijne had in een 18cm springvorm ca. 30 minuten nodig. Aan het begin van de avond gebakken, dus we hadden allemaal een lekker warm stuk versgebakken cake!

 

Ik ga snel een paar zakken bestellen, ik wil hier een voorraad van hebben!

pistache cake

Reacties

Reacties

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.